PDA

View Full Version : jo slovenci! KRD se zvis? :)


wormf00d
5 Sep 2006, 13:21
kolk vas je da vidmo :)

KRD
9 Sep 2006, 11:22
Foooood! Hah, noro da si še z nami. Praktično nikol ne berem tega foruma, maš srečo da sem sploh opazu!

Sej zadnje čase je ene par slovenceljnov prišlo na WormNet [Hardy, JJ pa neka Teja med drugim], tako da zadeve kar cvetijo. Za WWP pa ne vem, že kako leto nisem bil tam.

Kar se forumov tiče, jazst osebno berem www.CL2K.org, www.armageddonleague.com pa tele tukaj. Same igre ne igram baš pogosto, ampak pridem, če se ravno kaj dogaja. Na primer O. I. prejšnji mesec. Slovenija na enajstem mestu z enim celim igralcem, heh. Hvala hvala.

Drugače se pa kar kaj pojavi na WormNet-u. Na WA, mislim. Če sem gor prek mIRC-a mi je ime "KRD", drugače "NogardDerNaerok".

wormf00d
9 Sep 2006, 13:00
weee noro :) ja kul posteno da si usaj mal se aktivn, js sm zdele po 3 letih al kolk spet mal pognal wwp ampak je use u pizdi zrd teh driver bugov pa so ful pocasni meniji itd ampak igrat se da pa lepo.

sm pa w:a si nasnel dol in lepo dela use ampak nemorm pa online nevem a zrd tega ker je piratska verzija alpa bi mogu updejtat kej, kar tut sm ampak pol zacne pa jamrat za cd :) ..tko da sm patchnu ubistvu pa piratski .exe ponucu in dela. online pa se zmer nemorm, mas ksno idejo? :)

KRD
9 Sep 2006, 13:51
Hehe, ne dela s piratskimi verzijami. Moraš ali kupit [Mantis jih ma, se mi zdi. Precej poceni.] ali pa sliko CD-ja nabavit nekje. Ti lahko link ZS-jam enkrat jutri, če maš hitro povezavo.

Pol ko inštaliraš pa se samo držiš navodil tu: www.nanacide.com/wahelp/

Se splača prit na WA, je še edina mal bolj popularna 2D črvarija.

pirvix
20 May 2008, 17:37
ma ne!!!!! ne morem verjet slovenci!

dans gledam tle po internacionalnem forumu pa kr naenkrat: "jo slovenci!"
sm mislu de sm edini tukej iz slovenije.

No kere wormse igrate kej jz mam worms armageddon, worms 3d, worms forts, worms 4 mayhem pa še worms a space oddity

druga? sm pa že skor use wormse igrou razn obeh open warfare-ou pa worms XBLA

KRD
23 May 2008, 01:19
Har, dober tajming. Ravno sva se z Wormfoodom spet srečala na Worms Armageddon pred par dnevi. Sem skoraj prepričan, da na liniji oba igrava samo Armageddon, tako da naju boš tam najlažje našel. Pa ne samo naju, zadnje čase je WormNet poln balkanske krvi; od slovencev še vsaj Rok, KoKi in Hardy.

Jazst sem drugače probal praktično vse špile v seriji, tiste za PC kupil, večino za konzole pa igral pri prijatlih, ampak veličini WA se po moje nobena ne približa. Še najmanj 3D izpeljanke, ki enstavno nimajo predane online skupnosti, ki bi zadevo ohranjala zanimivo.

Aja, še obvezno oglaševanje našega črvivega IRC kanala: http://worms2d.info/Worms_on_GameSurge